0

núm. 34  |  any 2017  

Print Friendly, PDF & Email
Redacció

L’anunciada avaluació final de batxillerat de la LOMQE no s’ha implantat finalment per a aquest curs i l’alumnat ha tornat a examinar-se de les proves d’accés a la universitat (PAU) tal com s’ha fet els darrers anys, amb alguns canvis en les ponderacions, a més d’algunes altres peculiaritats. Amb tot, caldrà esperar un temps per saber tots els detalls de l’accés per al curs vinent.

Enguany, la Universitat de València ha ofert més de vuit mil places de nou ingrés i, com a novetat, destaca el grup d’Infermeria que s’ha obert al Campus d’Ontinyent, amb 65 places, alhora que s’ha desadscrit el grau en Infermeria del centre Sagrat Cor de Castelló.

Pel que fa als dobles graus, cal recordar que en són sis (ADE + Dret, Dret + Ciències Polítiques i de l’Administració Pública, Dret + Criminologia, Sociologia + Ciències Polítiques i de l’Administració Pública i Turisme + ADE) i que tots apareixen en l’imprès de preinscripció per poder triar-los. En el cas dels programes de doble titulació internacional, a banda dels que ja hi havia en ADE, Dret, Economia i International Business, s’ha estrenat Química amb una doble internacional que inclou un màster en Química Orgànica o en Tècniques Experimentals per la Universitat de València (a més del grau en Química) i el diplôme d’ingénieur/grade/master i Master Sciences et Technologies, especialització en Chimie Moléculaire o Sicences Analytiques per la Université de Strasbourg.

D’altra banda, el Consell de Govern de la Universitat va acordar iniciar els tràmits per impartir un nou grau en Ciència de Dades en resposta a la creixent demanda professional i social que hi ha entorn a les dades massives o big data. El procés, però, es pot allargar un o dos cursos acadèmics i ha de passar tots els filtres legals necessaris per aprovar un grau universitari. El centre on quedarà adscrit és l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE) que, ara per ara, ja gestiona un màster universitari en Ciència de Dades.

 

Cursos d’anglès per a universitaris

Enguany tornen a oferir-se els cursos d’anglès de B1 i B2 i posterior acreditació a preus molt ajustats per a estudiants universitaris. La voluntat de la Universitat és formar la població estudiantil que ho necessite per tal de poder ampliar la docència en anglès en cursos futurs.

Les 800 places ofertes es reparteixen entre els quatre campus de la Universitat (300 per a Blasco Ibáñez, 300 per a Tarongers, 160 per a Burjassot i 40 per a Ontinyent). Així, els estudiants interessats no han de desplaçar-se i poden quadrar millor els horaris. La inscripció tindrà lloc del 3 de juliol al 4 de setembre de 2017 a http://preinscipcio.centreidiomes.es i la matrícula es farà al setembre al Centre d’Idiomes (www.centreidiomes.es). La iniciativa està impulsada pel Vicerectorat d’Estudis de Grau i Política Lingüística a través del Servei de Política Lingüística i té la col·laboració del Centre d’Idiomes, tots tres de la Universitat de València.

 

www.spluv.es/plaangles

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


¡IMPORTANTE! Responde a la pregunta: ¿Cuál es el valor de 9 15 ?