0

núm. 29  |  any 2014  

Print Friendly, PDF & Email

Redacció | Foto: Ana Ponce i Ivo Rovira

La Universitat de València ha ampliat la seua oferta de dobles graus  i ofereix  el doble grau en Turisme i en Administració i Direcció d’Empreses (ADE) que des del curs 2014-2015 s’imparteix a la Facultat d’Economia.

Per al primer curs d’aquest doble grau, conegut per les sigles TADE (Turisme + ADE), s’han coberts les 60 places disponibles. L’elecció d’aquest doble títol s’ha fet entre els interessats que han estat admesos en Turisme i en ADE, i el criteri d’ordenació de les sol·licituds respon a a la nota d’accés a la titulació (NAT). La demanda per entrar-hi ha superat l’oferta i prop d’una trentena d’alumnes n’han quedat exclosos. Per al curs 2015-2016, l’accés a aquesta doble titulació es farà directament mitjançant  l’imprès de preinscripció.

El doble grau en TADE s’estructura en cinc cursos, al llarg dels quals s’han de superar 350 crèdits. Es tracta, com la resta dels dobles graus, d’una proposta formativa que demana un nivell de dedicació alt, perquè la quantitat de càrrega lectiva per curs supera els 60 crèdits que és l’habitual en l’estructura i organització dels graus.

La combinació dels dos graus permet que aquells que el cursen obtinguen, d’una banda, una formació en administració i direcció d’empreses focalitzada en el sector turístic i, de l’altra, una formació lingüística en anglès i en una altra llengua estrangera aplicada al món turístic. En el darrer curs de carrera, els estudiants tenen com a matèria obligatòria les pràctiques en empreses amb una durada de 500 hores, que els proporciona una formació molt directa en l’àmbit laboral del sector turístic.

En acabar el doble grau en TADE, l’alumnat rep els títols de grau en Turisme, amb menció en Direcció d’Empreses Turístiques, i el títol en Administració i Direcció d’Empreses, amb menció en Creació i Direcció d’Empreses.

La implantació de TADE amplia el catàleg de dobles titulacions de Facultat d’Economia, perquè aquesta ja ofereix el doble grau en Administració i Direcció d’Empreses i Dret i els programes de doble titulació internacional vinculats a ADE, Economia i International Business.

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


¡IMPORTANTE! Responde a la pregunta: ¿Cuál es el valor de 10 5 ?